1 maj 2017
17:00

Skärhamns IK Lag 2

Referat: Stala IF/Myckleby IK Lag 2 - Skärhamns IK Lag 2

I ett soligt vårväder kom Skärhamns IK på besök till Varekil för match i div6. Våra killar visade direkt att vi ville rulla boll och visar tålamod. Matchen var till en början jämn och Skärhamn skulle göra det första målet på ett litet missförstånd mellan vår back och målvakt lite oturligt i 15 minuten. Efter detta höjde vi oss ett snäpp och rättvist kvitterar vi på straff av Girnus i 33 minuten . 1-1 i halvtid får ses i underkant med tanke på de chanser vi hade i matchen. I andra halvlek gör vi några byten och med dessa friska ben som kom in så höjer vi oss ytterligare och skapar flera fina chanser som tillslut resulterar till 2-1 efter fint spel där Ahmad får avsluta i 55 minuten. Nu hade skärhamn trötta ben efter allt jagande och vi ägde mycket boll och efter ett fint anfall får Bruke sätta spiken i kistan till 3-1. Vi spelar idag mycket fin fotboll och det är väldigt kul att se detta unga lag prestera så fin fotboll i så ung ålder. Kommer bli spännande att följa dessa killars framfart under året .